• DOLAR 32.322
  • EURO 35.109
  • ALTIN 2293.066
  • ...
Hasta ziyaretine giden aile kaza yaptı: 6 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kızıltepe-Ceylanpınar Karayolunda,hasta ziyaretine giden bir otomobile başka bir otomobilin çarpması sonucu 6 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Ceylanpınar ilçesinden Kızıltepe Devlet Hastanesinde yatmakta olan yakınlarını ziyarete giden Mehmet Kuş (45) yönetimindeki 63 SL 794 plakalı otomobile, Çavuşlu mevkiinde Büyük Boğaziye Mahallesi (Boğazîyê Mêzın) kavşağından kontrolsüz bir şekilde yola çıktığı ileri sürülen ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 06 FD 1108 plakalı otomobil çarptı.

Meydana gelen kazada sürücü Kuş, kız kardeşi Sakine Kuş,(30), yengesi Rukiye Kuş (53) ve diğer otomobilde bulunan 3 kişi yaralandı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. 06 FD 1108 plakalı otomobilde bulunan yaralılar Ceylanpınar Devlet Hastanesine, 63 SL 794 plakalı otomobilde bulunan yaralılar ise Kızıltepe Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Burada yapılan ilk tedavilerinin ardından Rukiye ve Sakine Kuş, Mardin'de bulunan hastanelerin yoğun bakımlarına sevk edilirken, Mehmet Kuş'un tedavisinin ise Kızıltepe Devlet Hastanesinde devam ettiği öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (Mehmet Aslan- İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir