• DOLAR 32.367
  • EURO 35.184
  • ALTIN 2323.966
  • ...
HÜDA PAR Gençlik Kollarından siyer sınavına destek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Türkiye genelinde düzenlenecek olan ödüllü Siyer Sınavına bir destekte, HÜDA PAR Siverek İlçe Gençlik Kolları Başkanlığından geldi.

Rüştü Küçük Ömer Caddesi üzerinde bulunan İlim Kitapevindeki başvuru noktasına gelen partili gençler kendilerine verilen başvuru formunu doldurarak sınava kayıt oldu.

HÜDA PAR Siverek İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Gümüştaş, düzenlemiş olduğu yarışmalardan dolayı Peygamber Sevdalıları Platformuna teşekkür ederek, "HÜDA PAR Siverek Gençlik kolları olarak arkadaşlarımızla birlikte gelerek siyer sınavına başvuru yaptık. Bizler için yegâne örnek ve lider olan peygamber efendimizin hayatını okumak ve O'nun örnek hayatından dersler çıkarmak bizim için en büyük ödül olacaktır." dedi.

Peygamber Sevdalıları Siverek Koordinatörü Hüseyin Şeker ise yaptığı değerlendirmede,  Siverek'te siyer sınavına büyük teveccüh olduğuna dikkat çekerek," 27 Kasım 2017 tarihinde başlayan başvurular, 27 Ocak 2018 tarihinde sona erecektir. Şuana kadar sınava 4 bine yakın başvuru yapılmıştır. Amacımız 5 bin başvuruya ulaşmaktır. Kaybedeni olmayan siyer sınavına tüm halkımızı davet ediyoruz." dedi.

18 Şubat 2017 tarihinde 4 kategoride yapılacak sınav sonunda dereceye girenlere başta umre ödülü olmak üzere çeşitli ödüller verilecek. (Abdurahman Uğurlu-iLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir