• DOLAR 32.323
  • EURO 35.144
  • ALTIN 2294.34
  • ...
4-6 yaş Kur`an kursu öğrencileri karnelerini aldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinin Süleyman Akyürek 4-6 yaş Kur'an Kursu öğrencilerine Kur'an Okumaya Başlama ve Karne Merasimi düzenlendi.

Süleyman Akyürek Kur'an Kursu'nda düzenlenen etkinliğe ilçe Kaymakamı Ömer Çimşit, İlçe Müftüsü Kamil Oktay, Kur'an Kursları Koordinatörü Vahap Yıldırım, Kur'an Kursu öğrencileri ve öğrenci velileri katıldı.

4-6 yaş Kur'an Kursu öğrencilerinin Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan etkinlikte bir konuşma yapan Kaymakam Ömer Çimşit, çocukların küçük yaştan itibaren Kur'an-ı Kerim ile yetişmesinin büyük önem arzettiğini ifade ederek, "Yavrularımızın Kur'an-ı Kerim'e geçmesi merasimine katılarak onların heyecanına ortak olmak bizlerin çok mutlu etmiştir. Çocuklarımızın Kur'an-ı Kerim ve değerler eğitimi ile yetişmeleri ailelerinin onlara vereceği en büyük imkândır. Bu hususta emeği geçen İlçe Müftümüze, Kuran Kursu Koordinatörümüze ve hocalarımıza teşekkür ediyor, yavrularımızı ve ailelerini de göstermiş oldukları gayretten dolayı tebrik ediyorum." şeklinde konuştu.

Ardından Kaymakam Çimşit ve İlçe Müftüsü Kamil Oktay, Kur'an Kursu öğrencileri ile pasta kesti. Taç giyme merasiminin ardından Kaymakam Çimşit, Kur'an'a geçen öğrencilere birer Kuran-ı Kerim ve çeşitli hediyeler verdi. Program, çekilen toplu fotoğrafın ardından son buldu. (İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir