• DOLAR 32.332
  • EURO 35.05
  • ALTIN 2282.433
  • ...
Vatandaşların geneli huzur ortamın olmadığından şikâyetçi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR GİK Üyesi İsa Aydın ve beraberindeki heyet Siirt'in Şirvan ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu

GİK Üyesi Aydın'a, Batman İl Başkanı Davut Şahin, Siirt İl Başkanı Behçet Sevgili ve Şirvan İlçe Başkanı İrfan Alpağut ile ilçe teşkilatından partililer eşlik etti.

Ziyaret sonrası basına açıklamalarda bulunan Aydın, "Vatandaşların ve esnafın dile getirdikleri en büyük sorunları ilçede yaşanan huzursuzluk ortamıdır." dedi.

Siirt'in Şirvan ilçesinde esnafı ziyaret ederek halkın sorunlarına kulak verdiklerini belirten Aydın, " Şirvan teşkilatımızı ziyaret ettik. Teşkilatımız yeni kurulduğu için hem tebrik etmek hem de esnafımızın sorunlarını yerinde görmek ve kendilerinden dinlemek istedik. Esnafımızın genelde dile getirdikleri sorun bu şirin, küçük ilçemizin huzursuzluğudur. Huzursuzluğun giderilmesi konusunda bölgede bulunan kanaat önderlerinden ve yetkililerden vatandaşların istekleri var." ifadelerini kullandı.

HÜDA PAR olarak insanlarımızın sorunlarını dinliyoruz

İlçe halkının çözüm bekleyen bazı sorunlarının olduğunu ve bu sorunların huzursuzluğa neden olduğunu belirten Aydın, "İlçe sakinleri ve esnaf kaymakam ve diğer yetkililerden hiçbirinin bugüne kadar kendilerini ziyaret etmediğini ve sorunlarıyla ilgilenmediğini belirtiyor. İlçenin mevcut sorunlarının çözümü konusunda yetkililerden bir girişim görmediklerini söylüyorlar.   Ayrıca, ilçede daha önce köylülerle yaşanan bir sorundan dolayı köylüler ilçeye gelmiyor, bütün ihtiyaçlarını gidermek için Siirt'e gidiyor. Bu durum da ilçe halkı için ciddi bir sorun teşkil ediyor. HÜDA PAR olarak bizlere düşen burada bulunan vatandaşların sorunlarını dinlemek, var ise ihtilaflarını çözmek ve üzerimize düşen vazifeyi yerine getirmek olduğunu düşünüyorum," ifadelerini kullandı.

"Kanaat önderleri ve yetkililer üzerlerine düşen görevi yerine getirsin"

Son olarak bölgede yaşayan kanaat önderleri ve yetkililere çağrıda bulunan Aydın şunları söyledi:

 " Huzur hepimiz için gereklidir. Huzurun bulunmadığı bir bölgede ne insanların ticareti söz konusu olur ne de eğitim alan çocuklarımızın psikolojisi iyi olur. Bu sebeple üzerimize düşen bütün sorumlulukları yerine getirmemiz gerekir. Bu vesile ile buradan yetkililere ve kanaat önderlerine çağrıda bulunuyorum! Lütfen bu şirin ilçemizde bulunan vatandaşlarımızın huzuru için bir çalışma içerisine girelim, gayret edelim. İnanıyoruz ki böyle yapılırsa huzur devam eder," şeklinde konuştu. (Murat Orhan - İLKHA) 

























Bu haberler de ilginizi çekebilir