• DOLAR 32.519
  • EURO 34.799
  • ALTIN 2421.491
  • ...
 "Değerler Eğitimi" ödülleri verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman'da "Değerler Eğitimi" faaliyetleri kapsamında anaokulu kategorisinde Gültepe Anaokulu, ilkokul kategorisinde Vali Zeki Şanal İlkokulu, ortaokul kategorisinde Fatih Ortaokulu ve lise kategorisinde Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi,  en başarılı okullar oldular.

Kendi kategorilerinde birinci olan okullara ödüllerini İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran verdi.

İlk olarak Gültepe Anaokulunu ziyaret eden Kurtaran, okulu gezip sınıfları ziyaret etti. Daha sonra Kurtaran, "Değerler Eğitimi" faaliyetlerinde elde ettikleri başarıdan ötürü okul müdiresi ve değerler eğitimi ekibine ödüllerini takdim etti.

Kurtaran, daha sonra ilkokul kategorisinde il birincisi olan Vali Zeki Şanal İlkokuluna geçti. Okulu gezen Kurtaran, daha sonra okul müdürü ve değerler eğitimi ekibine "Değerler Eğitimi" faaliyetlerinde elde ettikleri başarıdan ötürü ödüllerini verdi.

Fatih Ortaokulu ve Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine ise Aralık Ayı "Değerler Eğitimi" faaliyetlerinde elde ettikleri başarıdan ötürü ödülleri Şube Müdürü Abdurrahman Kardaş tarafından takdim edildi. (M. Fatih Akgül- İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir