• DOLAR 32.419
  • EURO 34.832
  • ALTIN 2491.907
  • ...
Kızıltepe Kaymakamının eşi iş sahibi kadınlarla bir araya geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ahmet Odabaş'ın eşi Ayşe Odabaş, merkezde görev yapan muhtar eşleri ve mikro krediyle iş sahibi olan kadınlarla bir araya geldi.

İlk olarak muhtar eşlerini kahvaltıda ağırlayan Odabaş, mahallelerinin sorunlarına en az muhtarlar kadar eşlerinin de vakıf olduğunu, bu nedenle muhtar eşlerinin de hizmet noktasında önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, kadınları önemsediklerini belirtti.

Odabaş, "Hayatı güzelleştiren kadınlardır. Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili muhtarlarımızla bir araya geliyor. Bizler de muhtar eşleriyle bir araya gelelim dedik. Onların da sıkıntılarını dinleyelim, istek ve taleplerini bilelim ve güzel keyifli vakit geçirelim istedik."  dedi.

Odabaş, ardından mikro krediyle iş sahibi olan kadın esnafları kahvaltıda ağırladı. Odabaş, burada yaptığı konuşmada ise şunları söyledi:

"Kadınlarımız mikro kredi ile kendilerine olan güvenleri artarken, aile ekonomisine katkı sağlıyorlar. Bu nedenle biz mikro krediyi önemsiyoruz. Kendi işini kurmak isteyen kadınlarımızı destekliyoruz. Her hafta mikro krediyle iş sahibi olan kadınlarımızı ziyaret ediyoruz, onları çalışırken kendi ayakları üzerine sağlam bastıklarını görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Maddi durumları yetersiz ve eşleri işsiz olan kadınlarımız var. Onlar, aldıkları kredilerle iş sahibi olarak ev ekonomisine katkı sağlıyorlar. Bu gurur verici bir şey, bizler her zaman onların yanındayız. Bu kahvaltıyla aslında kadınlarımıza sizler de varsınız ve bizler her zaman sizlerin yanındayız mesajını da vermek istedik."

Muhtar eşleri ve kadın esnaf, Odabaş'a teşekkür ederek kahvaltının kendileri açısından da çok güzel geçtiğini dile getirdiler. (Mehmet Aslan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir