• DOLAR 32.322
  • EURO 35.096
  • ALTIN 2300.938
  • ...
Taziye evi uyuşturucu kullananların ve hırsızların yuvası oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesi Yeni Mahallesi'nde bulunan taziye evi, yetkililerin soruna çözüm bulamaması nedeniyle uyuşturucu kullananların ve hırsızların adeta yuvası haline gelirken, mahalle sakinleri soruna çözüm bulunmasını istedi.

İlçenin Yeni Mahallesi'nde bulunan taziye evi uyuşturucu kullananların ve hırsızların meskeni haline gelirken, söz konusu taziye evi, mahalle sakinleri için tehdit oluşturmaya devam ediyor.

Cam ve kapıları kırılan, içerisindeki eşyalara zarar verilen taziye evinin durumuna müdahale edilmemesi, mahallelinin tepkisine neden oluyor.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan mahalle sakinlerinden Mehmet Gezer, "Şu an mahallemizin taziye evi kullanamaz hale gelmiş durumda. Belediye ve mahalle sakinlerinin el birliğiyle yaptığı taziye evinin pencerelerini kırmışlar, 6 bin liralık salon tipi klimayı kırarak içerisindeki antikromları çıkarmışlar. İçeride bulunan masa ve tabureleri çalmışlar. Şu an yağmur yağıyor ve taziye evinin birçok yerinde damlama var. Gece geç saatlere kadar su deposunun üstüne çıkıp hem orada hem de taziye evinin içinde uyuşturucu kullanıyorlar. Bizler bir şey diyemiyoruz. Akşamları ailelerimizle mahalleye çıkamaz olduk. Yetkililerden ricamız bir an önce mahallenin çektiği bu sıkıntıya çözüm bulmalarıdır." dedi.

Mahalle sakinlerinden Eyüp Karatepe ise, "Söz konusu taziye evi perişan bir halde. Camları kırılmış, gece saat 12'den sonra tinerciler, baliciler ve hırsızlar içeri giriyorlar. Mahalleliler olarak tedirginiz. Yetkililerin burada önlem almasını istiyoruz." ifadelerini kullandı. (Sabri Acet-İLKHA) 














 

Bu haberler de ilginizi çekebilir