• DOLAR 32.488
  • EURO 34.762
  • ALTIN 2488.897
  • ...
81 ilden yöresel tatlar Mardin`de sergilendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin'in Kızıltepe (Qoser) ilçesindeki bir alışveriş merkezinde açık alanda açılan "81 ilden gelen yöresel ürünler" fuarında bin bir yöresel tatlar sergilendi.

12 Ocak'ta açılan ve 81 ilden değişik tatların ve gıda ürünlerinin tezgahlarda yerini aldığı Yöresel ürünler fuarı 21 Ocak'a kadar açık olacak.

Organizatörlüğünü Nurettin Özcan ve Ömer Fatih Ergül'ün yaptığı yöresel ürünler ve gıda fuarı müşterilerin büyük ilgisini çektiği gözlemlendi. Birçok ürünü bir arada görenler ziyaretçiler, memnuniyeti dile getirerek belli aralıklarla bu tür fuarların açılmasından yana olduklarını belirttiler.

12-21 Ocak tarihlerinde saat 10.00 ile 21.00 arasında açık olacak yöresel ürünler ve gıda fuarında; Tokat, Kayseri, Isparta, Aydın, Trabzon, Maraş, Bursa, Giresun, Çorum ve Mardin illeri başta olmak üzere 81 ilden getirtilen gıdalar müşterilerin beğenisine sunuluyor. Fuar alanında en dikkat çekici taze üretilen pişmaniye olurken, bal, sucuk, salça ve baharat çeşitleri ile tuz lambası diğer ilgi gören ürünler oluyor. (Mehmet Aslan-İLKHA) 




























 

Bu haberler de ilginizi çekebilir