• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Engellilere yönelik ahşap süsleme kursu açılacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman'ın Kozluk İlçe Yaşam Boyu Engelliler Derneğinin girişimleriyle Kozluk Halk Eğitim Merkezinde İş-Kur bünyesinde açılacak olan ahşap süsleme kursu ile engelliler hem kursa gidecek hem de günlük harçlık alacak.

Açılacak kursla ilgili açıklamalarda bulunan Kozluk Yaşam Boyu Engelliler Derneği Başkanı Hasan Çelik, ilçede engelliler için çalışmalarda bulunduklarını ve bu kapsamda engelliler için farklı alanlarda kurs açma girişimlerinin devam edeceğini belirtti.

Çelik, " Kurs ortopedik engelliler için açılacak. Ahşap süsleme kursu için kayıtlar bu cuma günü son bulacaktır. Kayıtlarını yapmak isteyen Kozluklu engelli kardeşlerimiz Batman İŞ-KUR İl Müdürlüğüne giderek kayıtlarını yapabilirler. Kursa katılan her bir ortopedik engelli kardeşimize günlük 25-35 TL arası harçlık da verilecek. Yani bu kardeşlerimiz hem kursa gitmiş, hem de maddi kazanç elde etmiş olacaklar. Ayrıca engelli kursiyerler servis araçlarıyla evlerinden alınıp kurs görecekleri Halk Eğitim Merkezine bırakılacaklardır. Kursa başvuracak engelli kardeşlerimiz +90 (545) 254 63 25 nolu telefon numarasından bizlere ulaşabilirler." ifadelerini kullandı. (Muhammed Said Aksoy-İLKHA)  


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir