• DOLAR 32.602
  • EURO 34.808
  • ALTIN 2506.638
  • ...
Bitlis'te uyuşturucu operasyonu: 3 kişi tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bitlis'te düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 4 kişiden 3'ü tutuklanırken yaklaşık 2 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi.

Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada, M.B isimli bir kişinin ikametinde yapılan aramada,180 beste halinde satışa hazır, dara ağırlığı 647,47 gram toz esrar ele geçirildiği belirtildi.

Açıklamada ayrıca şüphe üzerine bir aracın  durdurulduğu ve E.E isimli şahsın araçtan inerek elinde siyah bir poşet kaçmaya başladığı ifade edildi.

Yaşanan kovalamaca sonunda E.E'nin yakalandığı araç içerisinde de T.T. isimli şahsın olduğu görüldüğü belirtilen açıklamada, araçta yapılan arama neticesinde toplam daralı ağırlığı bir kilo 114 gram marok maddesinin ele geçirildiği bildirildi.

Açıklamanın devamında , "Şahıslardan alınan bilgiler doğrultusunda uyuşturucu maddeyi temin eden şahsın Ç.T isimli şahıs olduğu anlaşılmış, şahsın ikametinde, iş yerinde ve yapılan üst aramasında toplam daralı ağırlığı 287,35 gram marok diye tabir edilen madde, bir adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait şarjör, 4 adet cam aparat ve 39 adet uyuşturucu madde satışında kullanıldığı değerlendirilen kilitli şeffaf poşetler ele geçirilmiştir." denildi.

Açıklamada, M.B, E.E ve Ç.T'nin "Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak ve Uyuşturucu Madde Kullanmak" suçlarından tutuklandığı, T.T. isimli kişinin ise serbest bırakıldığı kaydedildi. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir