• DOLAR 32.563
  • EURO 35.024
  • ALTIN 2423.749
  • ...
HÜDA PAR heyetinden "Develi 2. Kitap Günleri" fuarına ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Develi İlçe Başkanı Fatih Gültekin ve beraberindeki heyet 'Develi 2. Kitap Günleri' fuarını ziyaret etti.

Mustafa Aksu Kültür Merkezi'nde düzenlenen fuarı ziyaret eden Gültekin ve beraberinde ki heyet, stantları ziyaret ederek yayınevi temsilcilerinden çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Gültekin, Kitap Günleri'nin daha canlı geçmesi ve verimli geçmesi için özellikle gençlerin fuara daha fazla ilgi göstermesi çağrısında bulundu.

Bu tür etkinliklerin düzenli ve sürekli olarak yapılamasının toplumsal kitap okuma hassasiyetini de oluşturacağını belirten Gültekin şöyle konuştu:

"ilçemizde ikincisi düzenlenen 'Develi 2. Kitap Günleri' etkinliği için buraya kadar gelen yayınevi temsilcilerine öncelikle teşekkür ediyorum.Yayınevi temsilcilerinden, etkinlik hakkında bilgi aldık. Geçen seneye göre kitap günleri etkinliğine katılım sağlayanların ve gösterilen ilginin arttığını belirttiler. 64 bin 422 kişinin yaşadığı bir ilçemiz olan Develi'de yerel yönetimin, böylesi bir etkinlik için ayırdığı alan çok az. Çok daha güzel ve nezih bir ortamda düzenlenebilirdi. Özelikle İslami yayınların az olması ise dikkatimizden kaçmadı. Bu alanda yayın yapan  yayın evlerinin daha hassas olmalarını umuyoruz. Ümit ediyoruz ki halkımız teveccüh eder, teveccüh gösterilmesi gerekiyor." dedi.

Kitaplara göz gezdiren Gültekin ve beraberindeki heyet ziyaretçilerle selamlaştıktan sonra etkinlik alanından ayrıldı. (İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir