• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
İki kilogram metamfetamin ele geçilirdi: 6 gözaltı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfa İl Emniyet müdürlüğünden yapılan açıklamada, Diyarbakır'dan Şanlıurfa gelen bir araçta yapılan aramada 2 kilo metamfetamin, Mardin yolunda ise bir tankerin dorsesinde yapılan aramada 33 bin 860 paket kaçak sigara ele geçirildiği belirtildi.

Açıklamada "Kom Şube Müdürlüğünce kaçakçılığın önlenmesi amacıyla yapılan çalışmalar sırasında Mardin yolunda kontrol edilen bir tankerin dorse bölümünde gizlenmiş vaziyette 33 bin 860 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilmiştir. Narkotik Şube Müdürlüğü tarafından ilimizde uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda ise, Diyarbakır istikametinden ilimize gelen özel bir araçta yüklü miktarda uyuşturucu taşındığı bilgisi alınması üzerine bahse konu araç tespit edilerek ilimiz girişinde durdurulmuş yapılan aramada benzin deposuna zulalanmış şekilde dört parça halinde toplamda 2 Kilo Met-amfetamin ele geçirilmiştir." denildi.

Açıklamada, ele geçirilen metamfetamin ve kaçak sigara ile ilgili 6 kişinin de gözaltına alınıldığı bildirildi. (Hüseyin Sayhar-İLKHA) 







Bu haberler de ilginizi çekebilir