• DOLAR 32.597
  • EURO 34.802
  • ALTIN 2429.804
  • ...
Esnaf hırsızlık olaylarının son bulmasını istiyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Zeytinburnu'nda bir markete giren hırsızlar, yaklaşık 10 bin TL değerindeki malzemeleri çalarak kayıplara karıştılar.

Seyitnizam Mahallesi'nde sabah 06.00 sıralarında bir markete giren hırsızlar, piyasada kısa sürede tüketilecek malzemeleri çalarak, araçlarına binerek olay yerinden uzaklaştılar. Güvenlik alarmının çalmasına aldırış etmeyen hırsızlar, aynı sokakta bulunan başka bir marketi de soymaya kalkıştılar.

Yaşadığı mağduriyeti İlke Haber Ajansına anlatan market sahibi Ebubekir Talayhan, devletin hırsızlık sorununa bir çözüm bulması gerektiğini söyledi.

Talayhan, "Bu sabah saat 06.00 civarında hırsızlar dükkânımızın kilitlerini kırarak marketimizi soydular. Yaklaşık 10 bin TL maddi hasarımız var. 4 kişiydiler, alarm sesini duyup aşağıya indik, indiğimizde hırsızlar gitmişti, hemen polisi aradım. Polisler, saat 09.00'dan sonra geldiler. Parmak izi alıp gittiler. Tutanak tutulmadı, 'kayıtları alıp bize ulaştırıldığınızda ifadenizi o zaman alırız' diyerek gittiler." dedi.

Son zamanlarda sıklıkla yaşanan hırsızlık olaylarına değinen Talayhan, "Bir hafta önce işlek caddede bir mağazaya girdiler, ondan önce eniştelerimin elektrik dükkanına da girdiler. Oradan da 4 bin lira değerinde malzeme çaldılar. Elimizde net görüntüler olmasına rağmen hırsızlar yakalanamıyor. Devletin bu olaylara çare bulması gerekiyor." diye konuştu. (Nizamettin Aşkın-İLKHA) 






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir