• DOLAR 32.345
  • EURO 35.114
  • ALTIN 2308.518
  • ...
Meclis İdare Amiri Çankırı`dan gazetecilere ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

TBMM İdare Amiri ve AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, beraberinde ilçe Başkanı Faruk Kılıç ve kalabalık bir heyetle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Kızıltepe Gazeteciler Cemiyetini (KGC) ziyaret ederek gazetecilerin gününü kutladı.

Yapılan ziyarette açıklamalarda bulunan Çankırı, AK Parti Mardin il kongresine katılacak Cumhurbaşkanı ve AK Parti genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kızıltepe'ye yapılacak çevre yolunun müjdesini vereceğini söyledi.

Çankırı, "Mardin'e yaptığınız hizmetler için sizlere yaptığımız ziyaret bizim için çok özel. Sadece bugün değil, burada program yaptığımız her gün beraberiz. Genelde 3 ayda bir, bir araya geliyoruz. İnşallah bunu sıklaştırırız. Allah, hiç birinizin emeğini boşa çıkartmasın çünkü insanlarımızı doğru bilgiye doğru zamanda ulaşmasını sizler sağlıyorsunuz. Yaptığınız görev bizim için çok istisnaidir. Her zaman memleketimiz için uyumlu çalıştığımız için sizinle beraber olmaktan çok mutluyum. Gününüz kutlu olsun. Kızıltepe'de çok güzel şeyler oluyor. Kızıltepe'nin havası, çehresi değişti. Bunda sizlerin de katkısı çok büyük. Tekrardan yaptığınız hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum." dedi.

Ziyarette bir gazetecinin, Kızıltepe Çevreyolunun ne zaman yapılacağına ilişkin sorusuna Çankırı, şöyle yanıt verdi:

"Mardin'de şu ana kadar bin 700 kilometre sıcak asfalt döküldü. Köy yolları olsun, grup yolları olsun bütün yollarımıza parça parça gelindi. Çevre yolunda da geçen sene Ulaştırma Bakanımıza yapmış olduğum ziyarette 'bu seneki yatırım programına alacağız' dendi. İnşallah program çerçevesinde en azından bu sene temelini atsak Mardin için büyük bir şey olacak. İnanıyorum ki Cumhurbaşkanımız Şubat sonu gibi il kongremizi yapmaya gelecek o zaman bir müjde verecektir." diye belirtti. (Mehmet Aslan-İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir