• DOLAR 32.385
  • EURO 35.056
  • ALTIN 2325.822
  • ...
Husumeti bitirmek için gittiği evde canından oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfa'nın merkez Eyyübiye ilçesinde aralarında husumet bulunan iki aileyi barıştırmak için araya giren bir kişi kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından açılan ateş sonucu hayatını kaybetti.

Olay, dün gece saatlerinde, Hacı Bayram Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, 4 yıldan fazla bir süredir ev satışı nedeniyle iki aile arasında husumet oluştu. Husumete son vermek için,  arabuluculuğa başlayan Eyüp Sedefdiş (65), tarafların evine giderek, taraflarla konuşmaya başladı.

Sedefdiş'in çabaları üzerine bir araya gelen iki husumetli aile konuşmaya başladılar. Yapılan konuşmaların ardından evden çıkan Sedefdiş ve beraberinde bulunan gruba plakası belirlenmeyen otomobilde bulunan kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından ateş açıldı.

Açılan ateş sonucunda kurşunların hedefi olan Sedifdaş, ağır yaralı bir şekilde olay yerine gelen ambulansla Balıklıgöl Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Tedavi altına alınan Sedifdaş, burada doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti.

Sedifdaş'ın cesedi otopsi yapılmak üzere, Şanlıurfa Adli Tıp kurumuna kaldırılırken, polis ekipleri ise olayın yaşandığı mahallede geniş çaplı güvenlik önlemi aldı.

Yaşanan olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, olaya karıştığı iddia edilen 3 kişiyi gözaltına aldığı öğrenildi. (Hüseyin Sayhar-İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir