• DOLAR 32.319
  • EURO 35.135
  • ALTIN 2292.318
  • ...
Suriyeli aile yanmaktan son anda kurtarıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'te 3 katlı bir binanın 2'nci katında çıkan yangında mahsur kalan Suriyeli hamile kadın, eşi ve 5 çocuğu, yanmaktan son anda kurtarıldı.

Yangın, Şahinbey ilçesi Şenyurt Mahallesi Beyoğlu Sokak'ta bulunan 3 katlı bir binanın ikinci katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Suriye'deki iç savaştan dolayı Gaziantep'e yerleşen Suriyeli Abut ve Vele Sema çifti, 5 çocuğuyla birlikte dün gece uyurken soba bacasından düşen kıvılcımların halının üzerine düşmesi sonucu yangın çıktı.

Halının tutuşması üzerine bir anda alevlerin sardığı evde 8 aylık hamile olan Vele, eşi Abut Sema ve 5 çocuğu yangında mahsur kaldı. Vatandaşların haber vermesi üzerine Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri yangın yerine sevk edildi.

Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kısa sürede kontrol altına alınırken, alevlerin arasında mahsur kalan ve dumandan etkilenen 8 aylık hamile kadın, eşi ve 5 çocuğu ise alevler arasından kurtarılarak yangın yerinde hazır bekletilen sağlık ekipleri tarafından ambulansa alındı.

Yangını küçük yanıklarla atlatan Suriyeli aile, ambulansla sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Suriyeli ailenin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Yangında, Suriyeli Sema ailesinin evi ise tamamen küle döndü. (İbrahim Koçyiğit - İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir