• DOLAR 32.575
  • EURO 34.973
  • ALTIN 2427.169
  • ...
Van'da uyuşturucu operasyonları devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Van Emniyet Müdürlüğüne bağlı polisler tarafından uyuşturucu tacirlerine yönelik sürdürülen operasyonlar sonucu Başkale- Gürpınar karayolu üzerinde oluşturulan uygulama noktası ile İpekyolu İlçesi Değirmenköy Mahallesi'nde oluşturulan uygulama noktasında durumlarından şüphelenilen araçlarda yapılan aramalarda toplamda 77 kilogram 58 gram eroin ele geçirildi.

Konu ile ilgili olarak Van Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Van üzerinden batı illerine yüklü miktarda uyuşturucu sevkiyatının yapılacağı bilgisi üzerine polis tarafından farklı noktalarda, polis köpeği 'Şila'nın da katıldığı operasyonlarda uyuşturucu yakalandığı belirtildi.

Başkale- Gürpınar karayolu üzerinde oluşturulan uygulama noktası durumundan şüphelenilen 65 NS 424 plakalı hafif ticari kamyonette yapılan detaylı aramada 26 kilo 10 gram eroin yakalanırken,  İpekyolu İlçesi Değirmenköy Mahallesi'nde durdurulan 38 ZC 123 plakalı minibüste yapılan detaylı aramada 51 kilo 480 gram eroin maddesi ele geçirildiği belirtildi.

Açıklamada, elde edilen uyuşturucu madde ile ilgili olarak gözaltına alınan şahıslar hakkında başlatılan soruşturmamın çok yönlü olarak devam ettiği belirtildi. (İLKHA)





















Bu haberler de ilginizi çekebilir