• DOLAR 32.572
  • EURO 35.035
  • ALTIN 2427.138
  • ...

Hak İş Konfederasyonu bağlı Öz Büro İş Sendikası Diyarbakır İl Başkanlığı, taşeron işçi alımıyla ilgili basın açıklaması yaparak, bir milyon 20 bin kişinin tek seferde kadroya alınmasında dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ettiler.

Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi önünde bir araya gelen işçiler adına basın açıklamasını okuyan Öz Büro İş Sendikası Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Aküzüm, kendilerine bu imkânı sağlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etiklerini söyledi.

Aküzüm, Türkiye'de son yılların en önemli sorunu haline gelen ve Türkiye'nin kanayan yarası olan 1930'lu yıllarda bu yana devam eden taşeron meselesini çözen Erdoğan'a teşekkür etiklerini belirtti.  

Aküzüm , "Türkiye'de ciddi anlamda büyük bir reformu gerçekleştiren ve bir milyon 20 bin kişiye tek seferde kadro veren kıymetli Cumhurbaşkanımıza teşekkür ve şükranlarımızı sunuyoruz. 15 Temmuz 2016'da gerçekleştirilen hain darbe girişimi sırasında Türkiye'de taşeron çalışanlar olarak ülkenin, milletin ve İslam âleminin bekası uğruna nasıl meydanlarda nöbet tuttularsa bundan sonraki süreçlerde de yine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanında olmaya devam edeceğiz. Tabi ki kadro sürecinde kapsam dışı kalan KİT'lerde çalışan arkadaşlarımızın da umut ediyoruz ki en kısa sürede cumhurbaşkanımız tarafından bu kapsam içine alırlar." dedi. (Emrah Deniz-İLKHA)