• DOLAR 32.515
  • EURO 34.988
  • ALTIN 2437.887
  • ...
HÜDA PAR Bitlis Gençlik Kolları'ndan basın kuruluşlarına ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Bitlis Gençlik Kolları Başkanı Vedat Dayan ve partililerden oluşan bir heyet, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" münasebetiyle basın kuruluşlarını ziyarette bulundular.

Heyet, kentte faaliyet gösteren Doğruhaber Gazetesi ve İLKHA temsilcisi Şükrü Tontaş'ı ziyaret ettiler. Heyeti, İLKHA Bitlis İl Temsilcisi Şükrü Tontaş Karşıladı.

Basının önemine değinen HÜDA PAR Bitlis Gençlik Kolları Başkanı Vedat Dayan, gazetecilerin doğru ve tarafsız bir habercilik anlayışıyla hareket etmeleri gerektiğine işaret ederek, "Gazetecilik önemli bir meslektir. Hele hele sahada çalışan gazeteciler, zaman mefhumunu gözetmeksizin toplumu bilgilendirmeye çalışmaktadırlar. Zor bir mesleği icra eden gazeteciler, doğru ve tarafsız bir habercilik anlayışına sahip olmalıdırlar. Toplumu doğru bilgilendirmek gazetecilerin görevleri arasında yer almaktadır. Bu anlayışa sahip gazetecilerin hayat şartlarının daha da iyileştirilmesi için çalışmalar yapılmalıdır. Bu anlayışla çalışan tüm gazetecilerin, '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü tebrik ediyorum." dedi.

Kendilerine yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren İLKHA Bitlis İl Temsilcisi Şükrü Tontaş, haktan ve hakikatten ayrılmadan, gerçekliği ifade eden her türlü haberi İlkeli, ön yargısız, objektif ve en hızlı şekilde insanlara ulaştırarak, saklanan,  görülmeyen veya görülmek istenmeyen gerçekleri insanlara ulaştırmak, topluma duyarlı bir habercilik anlayışı ile seslerini duyuramayan veya duyurulmayan mazlum, mahrum ve ezilmiş insanların sesi olmak misyonuyla yola çıktıklarını vurgulayarak belirterek, ziyaretlerinden dolayı HÜDA PAR Gençlik Kolları heyetine teşekkür etti. (Hakan Koldaş-İLKHA)

















Bu haberler de ilginizi çekebilir