• DOLAR 32.44
  • EURO 35.43
  • ALTIN 2330.66
  • ...
Gaziantep`teki cinayete ilişkin 4 tutuklama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde kaybolduktan yaklaşık bir hafta sonra yol kenarında silahla başından vurulmuş halde bulunan gencin olayı ile ilgili 2'si kadın 6 şüpheli gözaltına alındı.Zanlılardan 4'ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Şahinbey ilçesi Burç Göletinin yakınlarında geçtiğimiz Pazartesi günü kendisine ait 34 KE 8770 plakalı otomobille evinden çıkan ve kendisinden bir daha haber alınamayan Mehmet Gücer (18), silahla başından vurulmuş halde ölü olarak bulundu.

Olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında jandarma tarafından çalışma başlatıldı. Jandarma tarafından yapılan çalışma sonucu isimleri açıklanmayan 2'si kadın 6 şüpheli düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Jandarmadaki işlemleri tamamlanan şüpheliler, 25 Aralık Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 4'ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken diğer 4 kişi de serbest bırakıldı. 

Öte yandan Gücer'e ait otomobil de bulunarak, ailesine teslim edildi.

20 şüpheli  kapkaç ve yankesicilikten tutuklandı

Ayrıca, kapkaç ve yankesicilik olaylarıyla ilgili düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 30 şüpheliden 20'si çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kentte son bir ayda meydana gelen yankesicilik ve dolandırıcılık olaylarıyla ilgili çalışma başlatıldı. Alan daraltması yapılarak güvenlik kamera kayıtlarından kimlikleri belirlenen 20 kapkaç şüphelisi, 10 da yankesicilik şüphelisi gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 20'si tutuklanırken, 10'u ise serbest bırakıldı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir