• DOLAR 32.373
  • EURO 34.987
  • ALTIN 2326.13
  • ...
HÜDA PAR Gençlik Kolları`ndan basın kuruluşlarına ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Gaziantep Gençlik Kolları Başkanı Ubeydullah Çakır ve partililerden oluşan bir heyet, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' münasebetiyle kentte görev yapan basın kuruşlarını ziyaret ederek, basın mensuplarının gününü kutladı.

Sıcak ortamda gerçekleşen ziyaretlerde özellikle kentte yerel olarak yayın yapan gazete ve TV'lerin yaşadığı ekonomik sıkıntılar hakkında konuşuldu.

HÜDA PAR Gaziantep Gençlik Kolları Başkanı Übeydullah Çakır, Başkan Yardımcısı Erdal Kutlu, HÜDA PAR Şehitkamil Gençlik Kolları Başkanı Salih Demir'den oluşan heyet ilk olarak Güneydoğu Gazeteciler Federasyonu (GGF) Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Basın Cemiyeti (GBC) Başkanı, Mega Medya Genel Müdürü Arif Kurt'u ziyaret etti. Heyeti, GGF ve GBC Başkanı Arif Kurt karşıladı.

Kentteki gazetecileri bu anlamlı gününde ziyaret etmek istediklerini ve gazetecilerin "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü"nü kutladıklarını belirten Çakır, basının önemine ve basın çalışanlarının zor şartlar altında fedakarca çalıştıklarına değindi.

Heyet, daha sonra Referans Gazetesini ziyaret etti. Heyeti, Referans Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yaşar Yavuz karşıladı. Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Çakır, "Gençlik meselesi oy meselesi değildir. Tek derdimiz gençlerimize İslam'ı vermektir, dava şuurunu vermektir. Yeter ki kendilerini kurtarabilsinler."dedi.

Yavuz da,  HÜDA PAR heyetine yapmış oldukları ziyaretten dolayı teşekkürlerini ileterek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Heyet buradaki ziyaretlerinin ardından da Gaziantep Medya Mensupları Derneği (GAMED) ve Kervan FM'İ ziyaret etti. Heyeti GAMED Başkan Yardımcısı ve Kervan Radyo Yayıncılık A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ökkeş Korkmaz karşıladı.

Ziyarette gazetecilerin günlerini kutlayan Çakır, gazetecilerin çok zor şartlar altında önemli bir görevi yerine getirdiklerini söyledi.

Gazetecilere görevlerinde başarı dileyen Çakır, "Gece gündüz demeden çalışarak halkın haber alma ve bilgi edinme hakkı için mücadele eden tüm basın mensuplarının '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum."dedi.

HÜDA PAR heyetinin bu anlamlı günde, gazetecileri bizatihi ziyaret etmelerini önemsediklerini belirten Korkmaz, heyete yapmış oldukları ziyaretten dolayı teşekkürlerini ileterek, bu tür ziyaretlerin da gazetecilerin çalışma azmini artırdığını belirtti.

Heyet son olarak İlke Haber Ajansı (İLKHA) Gaziantep İl Bürosunu ziyaret etti. Heyeti İLKHA Gaziantep İl Temsilcisi İbrahim Koçyiğit'i karşıladı.

İLKHA'nın çalışmaları hakkında bilgi veren Koçyiğit de ziyaretlerinden dolayı Çakır'a ve heyetine teşekkür etti.

Koçyiğit, gazetecilerin zorlu koşullarda görev yaptığını ve bu görevlerini yürütürken karşılaştıkları sıkıntılara dikkat çekerek, gazeteciler için "mesai saati" diye bir kavramın olmadığını vurguladı.  (İLKHA)


















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir