• DOLAR 32.562
  • EURO 34.858
  • ALTIN 2425.552
  • ...
Batmanlı iş adamı binlerce seveni tarafından uğurlandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman'da dün akşam evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden hayırsever iş adamı Necat Nasıroğlu, düzenlenen cenaze töreniyle binlerce seveni tarafından ebediyete uğurlandı.

Nasıroğlu'nun cenaze namazına; Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Meclis eski Başkanı Cemil Çiçek, İçişleri eski Bakanı A.Kadir Aksu, Vali Ahmet Deniz, Beşiktaş Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Orman, siyasi parti temsilcileri, kentteki iş adamları ve sevenleri katıldı.

Ailesi ve sevenleri tarafından öğle saatlerinde cenazesi Batman'dan alınan Nasıroğlu, yüzlerce araçtan oluşan konvoyla Batman merkeze bağlı Kayabağ (Basorke) köyüne getirildi. Burada İl Müftüsü Turgut Erhan tarafından kılınan cenaze namazının ardından Nasıroğlu, dualarla defnedildi.

Cenaze töreninde bir konuşma yapan Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, "Çok saygı duyduğumuz, sevdiğimiz, Batman'ımızın ülkemize yetiştirdiği ender, hayırsever, başarılı bir ağabeyimizi kaybettik. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Gerçekten hepimizin takdir ettiği, çok değerli bir ağabeyimiz. Takdiri ilahi. Dostlarına ve ailesine Allah'tan sabırlar diliyorum." dedi.

Nasıroğlu'nun ailesi, taziyeyi Diva Salonunda kabul ediyor.(M.Fatih Akgül-İLKHA) 


















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir