• DOLAR 32.59
  • EURO 34.824
  • ALTIN 2502.174
  • ...
HÜDA PAR Antalya 1`inci Olağan Kongresi yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kur`an-ı Kerim tilavetiyle başlayan kongre, HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Abdurrahman Türk`ün yaptığı açılış konuşmasıyla başladı.  

“ANTALYA`NIN TÜM İLÇELERİNDE TEŞKİLAT KURACAĞIZ”
Kongrenin hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Türk, “HÜDA PAR`ın bu toplumun geleceğinin imar ve inşasında temel aktör olduğu, zaman ilerledikçe daha iyi görülecektir. İnsanlığın içine düşürüldüğü manevi buhrandan, maddi yoksulluklardan, ezilmişlik ve dışlanmışlıklardan kurtuluşunun, ancak değerlerine sahip çıkması, özüne ve fıtratına dönmesi ile mümkün olduğuna inanan kadrolar olarak, bu hakikatin her geçen gün daha çok kişi tarafından anlaşılacağını ve milletimizin bir gün bu değerleri ihya ederek insanlığa yeniden önderlik edeceğini ümit ediyoruz.” dedi.

Yaptıkları çalışmalar ve ziyaretlerle ilgili de bilgi veren Türk, “Halkımızı ve Antalya`mızı gerçek manada temsil etmek için Antalya`nın tüm ilçe ve beldelerinde hatta köylerinde bile teşkilatlanmak bizim hedeflerimiz arasında. Bu konuda azimle çalışacağımızı burada belirtmek isteriz.” ifadelerini kullandı.

“SAĞLAM BİR EĞİTİM SİSTEMİYLE PROBLEMLER ÇÖZÜLÜR”
Kongrede kısa bir konuşma yapan HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Sait Şahin, HÜDA PAR`ın her yönüyle sahada olması gerekliliğine dikkat çekerek, “HÜDA PAR`ın mecliste olması lazım. HÜDA PAR sahadaki  etkinliğini artırarak devam ettirecektir. HÜDA PAR toplum içinde, toplumdaki bozuklukları, yozlaşmaları ıslah edecek değerleri topluma taşımada etkin olmaya devam edecektir.” dedi.

Toplumdaki suçluluk oranları, toplumun içinde bulunduğu psikolojik durum ve toplumdaki  boşanma oranlarına dikkat çeken Şahin, bu problemlerin çözülmesi gerektiğine vurgu yaptı.
Problemlerin  çözümünün sağlam bir eğitim sistemiyle mümkün olacağını ifade eden Şahin, 28 Şubat mağdurları hakkında hükümetin çözüm üretmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.
Şahin`in konuşmasının ardından tek listeyle gidilen kongrede mevcut İl Başkanı Abdurrahman Türk, güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.




















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir