• DOLAR 32.377
  • EURO 35.06
  • ALTIN 2325.351
  • ...
Amazon artık Türkiye`de.. Tarih kesinleşti!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Resmi Giriş Tarihleri Ne Zaman ?

Amazon Türkiye resmi olarak tüm sözleşmeleri ve gümrük idare yönetmeliğine uygun çalışmalarını tamamladı ve Türkiye'ye resmi olarak giriyor.

Web sitesinin açılış tarihi ise 18 Temmuz 2018 olarak duyuruldu. Bu tarihte ise Amazon Türkiye kullanıcılarına özel büyük bir indirim uygulayarak kampanya başlatacak. Aynı zamanda ürünleri satın aldığınızda yine Türkiye'ye özel fırsat kombinasyonları uygulanacak.

Şuanda Amazon Türkiye'ye ulaşmak istediğinizde otomatik olarak Almanya adresine yönleniyorsunuz. Fakat çok yakında bu yönlendirme de kaldırılarak amazon.com.tr hizmete girmiş olacak. Sonrasında ise piyasa epey karışacak diyebilirim.

Diğer Teknoloji Mağazaları Ne Olacak ?

Burada gerçekten çok büyük bir soru işareti var. Amazon Türkiye'ye giriş yaptıktan sonra böylesine büyük bir güç ister istemez Türkiye pazarını da epey eline alacak. Malum Türkiye'de şuanda satış yapan büyük teknoloji mağazaları da var. Eğer Amazon satışlarını yaparken Türkiye fiyatlarının da altında bir pazarlama politikası yürütecek olursa piyasada karışıklılık olabilir.

Hatta bu durum öylesine ciddi ki, Amazon'un yapacağı kampanyalardan sonra büyük tekel olarak gösterilen firmalar sıkıntılara girebilir. Daha önceden Bimeks ve Gold gibi mağazaların kapandığına hep birlikte şahit olduk. 2018 Temmuz ayından sonra da yaprak dökümleri başlayabilir.

Şuanda Amazon Temmuz ayına kadar kalan ufak tefek pürüzleri de giderdikten sonra resmi web sitelerini kullanıma açacaklar. 

Kaynak: (Pc Hocası)

Bu haberler de ilginizi çekebilir