• DOLAR 32.367
  • EURO 34.981
  • ALTIN 2325.254
  • ...
23 yıllık başkan güven tazeledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kızıltepe Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanlık seçiminde tek aday ve tek liste ile yapılan seçimde tekrar başkanlığa seçilen mevcut Başkan Bedran Şahin, güven tazeledi.

İlçe Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda sabah saat 10.00'da başlayan oy verme işlemi, akşam saat 17.00'de sona erdi. Kızıltepe Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası kongresinde tek aday ve tek liste ile yapılan seçimde odaya kayıtlı 614 delegeden oy kullanan 126 seçmenin oyunu alan mevcut başkan Bedran Şahin, 7'nci kez oda başkanlığına seçilmiş oldu.

1995 yılında ilk kez oda başkanlığına seçilen Şahin, 23 yıldır bu görevi sürdürüyor. Yapılan seçimlerde güven tazeleyen ve 4 yıllığına yeniden başkanlık görevine seçilen Kızıltepe Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Şahin, seçimlerin ardından yaptığı açıklamada, odaya bağlı şoför esnafına verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek, her zaman her sorun ve sıkıntılarında yanlarında olmaya devam edeceğini belirterek, verdikleri desteğe ve güvene layık olmak için çaba sarf edeceğini söyledi. (Mehmet Aslan-İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir