• DOLAR 32.475
  • EURO 34.917
  • ALTIN 2427.792
  • ...
Hava durumu nasıl olacak? 08. 01. 2018
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son değerlendirmelerine göre, Türkiye genelinde yağış beklenmiyor. Türkiye'nin kuzey ve batı kesimlerinin parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Sabah ve gece saatlerinde Marmara ile iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi ile doğu kesimlerde yer yer buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor; Türkiye genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği bekleniyor.

BÖLGELERDE HAVA

Marmara: Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Ege: Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Akdeniz: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde sis bekleniyor.

İç Anadolu: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Batı Karadeniz: Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Doğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Kuzey ve doğu kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

BAZI İLLERDE HAVA

Adana: Az bulutlu ve açık 18°C

Ankara: Az bulutlu ve açık geçecek. Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. 11°C

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 14°C

Erzurum: Az bulutlu ve açık geçecek. Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. 0°C

İstanbul: Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. 14°C

Trabzon: Parçalı ve az bulutlu 14°C

Zonguldak: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 15°C (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir