• DOLAR 32.512
  • EURO 34.924
  • ALTIN 2422.666
  • ...
HÜDA PAR Gaziantep 2`nci Olağan Kongresi yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR, Gaziantep'te il teşkilatının 2'nci olağan kongresini Genel Başkan Zekeriya Yapıcıoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirdi.

Kongre, Mehmet Durmaz'ın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Kongrede yoklama yapıldıktan sonra Divan Başkanlığı seçimi yapıldı. Divanın oluşmasının ardından mali ve faaliyet raporu okundu.

Raporların okunmasının ardından HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, yaptığı konuşmada, partisinin Gaziantep il kongresinin hayırlara vesile olmasını diledi.

Yapıcıoğlu'nun konuşmasının ardından kongreye geçildi. Tek listeyle gidilen kongrede mevcut il başkanı Mehmet Nakşi Erat, güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.

Kongrede bir teşekkür konuşması gerçekleştiren Erat, görevini layıkıyla yerine getirmeye çalışacağını söyledi.

Yaklaşık 3 yıl önce görevi devraldığında teşkilatlarının ilk toplantısında, genel başkanlarının talimatı gereği, sürekli halkla iç içe olma yönünde bir yol haritası belirlediklerini belirten Erat, kentteki sivil toplum kuruluşlarını, siyasi partileri, sendikaları, hemşeri derneklerini, kanaat önderlerini ve kamu yöneticilerini, yerel, ulusal yayın yapan görsel ve yazılı basını ziyaret edip tanışma, fikir alışverişinde bulunma fırsatı bulduklarını anımsattı.

Yoğun bir şekilde Şahinbey, Şehitkâmil, Nizip, Oğuzeli ve Nurdağı ilçelerinin esnaflarını periyodik bir şekilde ziyaret edip, sorun ve sıkıntılarını dinlediklerini ve güçleri nispetinde de sorunlarına çözüm bulduklarını aktaran Erat, "Acılar paylaştıkça azalır, sevinçler paylaştıkça çoğalır" düsturuyla hareket ettiklerini belirtti.

"HÜDA PAR bir davadır ve adanmışların partisidir"

Yaptıkları çalışmalar ve ziyaretlerle ilgili de bilgi veren Erat, "Yaptığımız bu çalışmalar esnasında halkın, belki de ülkenin siyasi tarihine bakarak ve haklı olarak bizler 'seçim zamanı değil ve siz bizleri ziyaret ediyorsunuz?' soruları il karşılaştık. Evet, seçim zamanı değildir ama bizler seçimden seçime halka söz ve vaatlerde bulunup, seçimden sonra halkı unutan siyasetçilerden değiliz ve böyle bir siyasetten 'Allah'a sığınırız' diyoruz. Çünkü bizler HÜDA PAR olarak oy avcılığı yapan ve seçim endeksli çalışan bir parti değiliz. Zira davamız büyük, yükümüz ağır ve sırtımızda mahşeri bir sorumluluk vardır ve bunun bilincinde olarak hareket etmekteyiz. Bu çalışmaları da yaparken tüm teşkilatlarımız dünyalık hiçbir beklentisi olmadan, dava bilinciyle ve sadece rabbimizin rızası, halkın maslahatı için çalışmaktadırlar. Zira HÜDA PAR bir davadır ve adanmışların partisidir." dedi.  (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)




















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir