• DOLAR 32.383
  • EURO 35.107
  • ALTIN 2326.38
  • ...
Nakliyeciler Sitesi`nin yıkımına başlandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İstanbul Zeytinburnu'nda bulunan ve uzun yıllardır hizmet veren Nakliyeciler Sitesi, dün gece saatlerinde yıkımına başlandı.

Mayıs ayı içerisinde yıkılması planlanan site, nakliye hizmeti veren firmalara yer tahsis edilemediği için süreç uzatılmıştı.

Sitede bulunan firma sahipleri ve çalışanları, yıkım için tebligat verilmediği ve habersiz bir şekilde yıkımın yapıldığını belirtti.

Yıkım esnasında TOMA, zırhlı araç ve yüzlerce polis güvenlik için hazır bulundu. Öte yandan siteye giden cadde ve sokakların tamamı trafiğe kapatıldı. Kapatılan cadde ve sokaklara TOMA ve polis ekipleri yerleştirildi.

Kendilerine yer ayarlanmadığı için mağdur olduklarını dile getiren site sakinleri, "Eşyalarımızı tahliye etme fırsatı bile verilmeden yıkıma başladılar. Bu sebepten dolayı birçok ofis malzemelerimiz deforme oldu yada kullanılamaz hale geldiği. Malzemelerimiz yakılmak sureti ile imha edildi." ifadelerini kullandılar.

2014 yılında satın alınan ve projesi hazır bulunan araziye, lüks konut ve rezidanslar yapılacak. (Nizamettin Aşkın- İLKHA)




































 

Bu haberler de ilginizi çekebilir