• DOLAR 32.507
  • EURO 34.984
  • ALTIN 2430.688
  • ...
HÜDA PAR Ağrı İl Başkanlığından esnaf ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Ağrı İl Başkanlığından bir heyet, il merkezinde Hz. Ömer Caddesi esnafını ziyaret ederek sorun sıkıntılarını dinledi, taleplerine kulak verdi.

Hz. Ömer Çarşısı esnafının sıcak ilgisiyle karşılanan heyet, ziyaret sonrası esnafın sorun, sıkıntı ve taleplerinin yetkililer tarafından görmezlikten gelinmemesi gerektiğini belirterek, yetkililere çağrıda bulundu.

Çarşı esnafının sorunlarını basına değerlendiren HÜDA PAR Merkez İlçe Başkanı Rıfat Yılmaz, "HÜDA PAR İl Teşkilatı olarak esnafımıza yönelik ziyaretlerimiz aksamadan devam ediyor. Hz. Ömer Çarşısı esnafını ziyaret ederek sıkıntılarını dinledik, taleplerine kulak verdik. Ağrı'ya Cumhurbaşkanı geldiği zaman geçeceği güzergâhların asfaltlandığını, diğer yolların perişan halde olduğunu, et ithalatının kasapları etkilediğini dile getiren esnaflar, yıllardır her gelen yetkilinin vaatlerini sıralayıp gittiğini ifade ettiler. Hastane için talimat vermeyen yetkilinin kalmadığını, ama hastanenin açılmadığını aktaran esnaf, kendileriyle ilgilenen bir kurumun olmadığından şikâyet ederek, küçük esnafın perişan durumda olduğunu kaydettiler. Esnaf kardeşlerimiz, bu gibi sıkıntılarının bir an önce giderilmesini talep etmektedirler." ifadelerini kullandı.

HÜDA PAR Ağrı İl Teşkilatı olarak, esnafın sıkıntılarını dile getirmeye devam edeceklerini belirten Yılmaz, "Buradan yetkililere sesleniyoruz! Esnafımız başta olmak üzere vatandaşlarımızın yaşadığı sıkıntıları ve mağduriyetlerini bir an önce giderin." dedi.

Doğubayazıt İlçe Teşkilatından esnaf ziyareti

HÜDA PAR Doğubayazıt İlçe Başkanlığının ilçe esnafına yönelik yaptığı rutin ziyaretler, bu hafta da devam etti.

HÜDA PAR Doğubayazıt İlçe Başkanı Cemal Arvas ve beraberindeki kalabalık heyet, Meryemana Caddesi esnafını ziyaret ederek, sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Ziyaret sonrasında değerlendirmelerde bulunan HÜDA PAR Doğubayazıt İlçe Başkanı Cemal Arvas, esnafın ziyaretlerden memnun kaldığını belirterek, esnafın her daim yanında olduklarını söyledi.

Arvas, "Her hafta olduğu gibi bu hafta da esnaf ziyaretlerimize devam ettik. Hamdolsun, esnafımızın bu ziyaretlerimizden memnun kaldıklarını gözlemledik. Esnafımızı ziyaret ederken sorun ve sıkıntılarını da dinlemeye devam ediyoruz. Bu hafta ziyaret ettiğimiz esnaflar, iş durumundan şikâyetçi. Alışverişlerin canlı olmadığını ve gençlerin işsiz olduklarını belirttiler. Bizler de bize iletilen tüm sorun, sıkıntı ve önerileri not ettik. İnşallah elimizden geldiğince çözümler üretmeye çalışacağız. İnşallah haftalık ziyaretlerimiz devam edecek." diye belirtti. (İLKHA)






























 

Bu haberler de ilginizi çekebilir