• DOLAR 32.372
  • EURO 34.986
  • ALTIN 2325.51
  • ...
Yetimler Vakfından Arakanlılara yardım eli
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bangladeş-Arakan sınırında bulunan ve yaklaşık 2 milyon Müslüman'ın barındığı kamplara yardım malzemeleri ulaştıran Yetimler Vakfı, çalışmalarına devam ediyor.

Myanmar sınırında bulunan Cox's Bazar şehri sınırlarında bulunan derme çatma çadırlarda kalan Arakanlılara gıda, elbise, battaniye, su kuyusu, sağlık taraması ve medrese öğrencilerine sıcak aş gibi yardımları gerçekleştiren Yetimler Vakfı, bir yıl boyunca her gün bin 500 kişiye sıcak yemek dağıtımına başladı.

Konuyla ilgili bilgilendirme yapan Yetimler Vakfı Genel Başkanı Fikri Karavil, yetim ve mahrum Müslümanlara yönelik yardımlarını imkânlar dâhilinde devam ettireceklerini söyledi.

Karavil, "Bu yardımların sürdürülebilmesi yardımseverlerin desteklerine bağlı olduğundan bu konuda Müslüman halkımızın ve tüm yardımseverlerin desteklerini bekliyoruz. Bugün bu desteği verenler elbette yarın bunun mükâfatını kat be kat alacaktır. Rabbim bu mazlumları huzura ulaştırsın, onlara zulmedenleri kahretsin ve tüm yardım sahiplerini rızasıyla sevindirsin inşallah. Allah'ın izniyle sadece bir gün değil, her gün sıcak yemek vermek suretiyle yardımlarımızı devam ettirme gayretinde olacağız. Gayret bizden, tevfik Allah'tandır." dedi. (İLKHA)




















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir