• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Adıyaman`da Kudüs konulu fotoğraf sergisi açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Adıyaman'da Bilgi ve Hikmet Derneği tarafından, siyonist terör çetesinin Filistinli Müslümanlara yönelik vahşi saldırılarını anlatmak amacıyla fotoğraf sergisi açıldı.

Havanın soğuk olmasına rağmen vatandaşların ilgi gösterdiği sergide, Filistinlilerin farklı zamanlarda uğradığı saldırıların yansıtıldığı fotoğrafların yanı sıra bazı resim ve karikatürler de bulunuyor.

Konuyla ilgili olarak bilgilendirme yapan serginin sorumlusu İdris Tütün, İslam coğrafyasının bir parçası olan Filistin'de zulmün söz konusu olduğunu söyledi.

Tütün, "İnsanları, yapılan zulüm konusunda bilinçlendirmek, onların yargısını kırmak için bir sergi açtık. Tek gayemiz Müslümanların bu konuda uyanması, bilinçlenmesi. Bunun için böyle bir çalışma yaptık. Umuyoruz ki insanlar bundan istifade ederler. Kudüs'ün Müslümanların olduğunun farkına varırlar ve bu uğurda mücadele ederler. Tek gayemiz bu, beklediğimiz karşılığı buluyoruz, insanların dikkatini çekiyor. Burada fotoğraflar sıralanmış. İnsanlar ne olup bitiyor diye gelip buraya bakıyorlar. Asılan pankartta bazı bilgiler mevcut. En azından ondan bazı şeyler öğreniyorlar." dedi.

Serginin bir hafta boyunca ziyaretçilerine açık olacağı öğrenildi. (Cemil Özdaş - İLKHA)














 

Bu haberler de ilginizi çekebilir