• DOLAR 32.58
  • EURO 34.927
  • ALTIN 2441.556
  • ...
Yaşlı kadının para kasasını çalarken suçüstü yakalandılar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde yaşlı bir kadının evinden altınların bulunduğu kasayı çalan ve kasayı kesmeye çalışırken suçüstü yakalanan 6 şüpheli gözaltına alındığı belirtildi.

Yaşanan hırsızlık olayı ile ilgili Gaziantep Valiliğinden yapılan açıklamada, Şahinbey ilçesinde yaşlı bir kadının evinden altınların bulunduğu çelik para kasasını açmaya çalışan 6 şüphelinin düzenlenen operasyonla suçüstü yakalandığı belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:

"Yapılan operasyonda şüpheli şahısların kasayı açmakta kullandıkları spiral makinesi, tornavida ve çekiç elde edildi. Şüphelilerin olayda kullandıkları araç içerisinde yapılan aramalarda aracın torpido gözünde şeffaf poşet içerisinde toplam 197 gram metamfetamin maddesi ile el çantası içerisinde defter kağıdına sarılı vaziyette 2.4 gram esrar maddesi yakalandı."

Çalınan çelik para kasasının sahibine teslim edildiği belirtilen açıklamada, şüpheli şahıslardan birinin sahte kimlik taşıdığından dolayı "resmi belgede sahtecilik suçundan" ayrıca işlem yapıldığı ve şüpheli şahısların emniyetteki işlemlerinin devam ettiği bildirildi.

7 şüpheli hırsızlıktan tutuklandı

Öte yandan, 15 Aralık 2017 ile 03 Ocak 2018 tarihleri arasında toplam 38 adet faili meçhul hırsızlık olayının aydınlatıldığı, faili meçhul hırsızlık olaylarına karıştıkları tespit edilen 22 şüphelinin yapılan operasyonlarla yakalandığı belirtildi.

Gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 22 şüpheliden 7'sinin ise çıkarılmış oldukları mahkemece tutuklanarak cezaevine konulduğu ifade edildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA) 

Bu haberler de ilginizi çekebilir