• DOLAR 32.368
  • EURO 34.977
  • ALTIN 2325.269
  • ...
BÜ`de "Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı" yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Üniversitenin idari personelleri tarafından beklenen Batman Üniversitesi Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı Batı Raman Kampüsü'nde yapıldı.

Üniversiteye tahsisli 56 kadro için düzenlenen Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı'na 133 başvurunun yapıldığı belirtildi.

Üniversite personelinin merakla beklediği Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı, Rektör Prof. Dr. Aydın Durmuş'un öncelikli işler arasında yapılması için verdiği talimatla gerçekleştirildi.

Üniversite personeline her türlü gelişme ve yükselme imkânını tanımaya çalıştıklarını belirten Rektör Durmuş, mevzuatın tanıdığı imkânlar ölçüsünde kısa zamanda sınav açtıklarını ve şeffaf olarak uyguladıklarını, 56 personelin bir üst unvana veya mezuniyetine uygun unvana geçeceğini söyledi.

Üniversitede tüm personelin ve öğrencilerin rahatlığı ve huzuru için çalıştıklarını belirten Durmuş, Batman Üniversitesinin personeliyle, öğrencisiyle Türkiye'nin en huzurlu üniversitelerinden biri olmaya devam edeceğini kaydetti.(M.Fatih Akgül-İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir