• DOLAR 32.58
  • EURO 34.912
  • ALTIN 2435.74
  • ...
HÜDA PAR il kongrelerine start verdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Genel Merkezinden, 1 Eylül - 30 Kasım 2017 tarihleri arasında ilçe teşkilatlarının kongreye giderek, tüm ilçe kongrelerini tamamladığını açıkladı.

Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan HÜDA PAR Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Vedat Turgut, İl Kongrelerinin de 1 Ocak ile 31 Mart 2018 tarihleri arasında başlayacağını söyledi.

Siyasi Patiler Kanunu ve HÜDA PAR tüzüğü gereği 1 Eylül ile 30 Kasım 2017 tarihleri arasında yapılan ilçe kongrelerinin sorunsuz ve sıkıntısız tamamladıklarını söyleyen Turgut, yeni yönetime gelen ve güven tazeleyen ilçe başkanlarını ve yönetimleri tebrik etti.

Turgut, "Siyasi Partiler Kanunu ve HÜDA PAR tüzüğü gereği il ve ilçelerde 2 yıl veya 3 yılda bir kongreye gitme zorunluluğu olduğundan, 1 Eylül ile 30 Kasım 2017 tarihleri arasında ilçe kongrelerimizi yaptık. Hamd olsun sorunsuz ve sıkıntısız bir şekilde ilçe kongrelerimizi tamamladık. Yeni yönetimlere ve güven tazeleyen başkanlarımıza başarılar diliyor, kendilerini tebrik ediyorum. Rabbim yardımcı olsun." ifadelerini kullandı.

İlk il kongrelerini HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun katılımıyla bu Pazar günü Gaziantep'te yapacaklarını söyleyen Turgut, il kongrelerinin, hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Turgut, "İl kongrelerimizi inşallah 1 Ocak 2018 ile 31 Mart 2018 tarihleri arası yapmayı kararlaştırdık. Bu bağlamda ilk il kongremiz Genel Başkanımız Sayın Zekeriya Yapıcıoğlu'nun katılımıyla bu Pazar Gaziantep'te yapılacaktır. Temennimiz, kongrelerimizin ülkemiz başta olmak üzere İslam Coğrafyası ve insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyoruz.   (Hüseyin Temel - İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir