• DOLAR 32.541
  • EURO 34.919
  • ALTIN 2425.798
  • ...
Batman`da günübirlik eve operasyon
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, günübirlik bir eve düzenlenen operasyonda başka bir ilden kente gelerek fuhuş yaptığı belirtilen bir kadının gözaltına alındığı, evi kiraya veren bir kişi hakkında da adli işlem başlatıldığı belirtildi.

Emniyet açıklamasında, "Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği görevlilerimizce farklı bir ilden ilimize gelen ve fuhuş yaparak kazanç sağlayan kişi ve kişilerin bulunduğunun tespit edilmesi üzerine günübirlik bir eve düzenlenen operasyonda bir kadın yakalanarak hakkında adli ve idari işlem tesis edilmiştir. Ayrıca bahse konu günübirlik evi kiraya veren şahıs hakkında da adli işlem tesis edilmiştir." denildi. 

Açıklamanın devamında ise şu ifadelere yer verildi: "İlimiz genelinde vatandaşa daha huzurlu ve güvenli yaşama ortamlarının sağlanması, özellikle çocukların ve gençlerin bu suçtan dolayı mağduriyet yaşamamaları için Emniyet Müdürlüğümüze bağlı ekipler, günün 24 saatinde tüm il genelinde kontrollerini yapmaya devam etmektedirler. Vatandaşlarımızın da yaşadıkları çevrede bu açıdan şüphelendikleri kişilerin olması halinde 155 Polis İmdat telefonunu aramalarını rica ederiz." (M. Fatih Akgül - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir