• DOLAR 32.505
  • EURO 34.591
  • ALTIN 2498.544
  • ...
Kontrolden çıkan otomobil takla attı: 1 ölü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfa-Mardin Karayolu'nda dolu yağışından dolayı kayganlaşan yolda, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkan otomobilin takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.

Kaza, Şanlıurfa-Mardin Karayolu'nun 15'inci kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Şanlıurfa'dan Şırnak'a seyir halinde olan Nihat Ercan yönetimindeki 34 AV 9673 plakalı otomobil, yoğun dolu yağışından dolayı kayganlaşan yolda sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu, ağaçlara çarptıktan sonra, taklalar atarak tarlaya devrildi.

Bunun üzerine çevredekilerin hemen sağlık ekiplerine haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, B.E.Ü, G.Ü, K.Ü. ve M.O.Ü. yaralı olarak bulundukları yerden çıkarırken, otomobil sürücüsü Nihat Ercan ise sıkıştığı yerde hayatını kaybetti.

Sağlık ekiplerinin ve itfaiye ekiplerinin uzun uğraşlar sonucu sürücü sıkıştığı yerden çıkarılmasının ardından ceset, otopsi yapılmak üzere Şanlıurfa Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. (Hüseyin Sayhar-İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir