• DOLAR 32.572
  • EURO 34.724
  • ALTIN 2418.06
  • ...
Türkiye genelinde hava durumu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son değerlendirmelerine göre, Doğu Anadolu'nun doğusu, Rize ve Artvin çevreleri ile zamanla Ege (Afyon hariç), Marmara'nın güney ve doğusu ile Batı ve Orta Akdeniz'in aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu'nun doğusunda karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Yağışların, gece saatlerinde Muğla çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer buzlanma ve don olayı ile birlikte sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Hava sıcaklığının iç ve batı kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, doğu bölgelerde bir ila 3 derece azalacağı tahmin ediliyor.

BÖLGELERDE HAVA

Marmara: Az bulutlu, zamanla parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Çanakkale'nin güney ilçeleri ile gece saatlerinden itibaren bölgenin güney ve doğu kesimlerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Ege: Az bulutlu, zamanla parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Kıyı Ege ile zamanla Afyon hariç bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer buzlanma ve don olayı ile birlikte sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Akdeniz: Az bulutlu ve açık, zamanla yer yer parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren Batı Akdeniz ile Mersin çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İç Anadolu: Parçalı ve az bulutlu, zamanla yer yer çok bulutlu, gece saatlerinde Eskişehir çevrelerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer buzlanma ve don olayı ile birlikte sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Batı Karadeniz: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde Bolu, Zonguldak ve Düzce çevrelerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Çok bulutlu, Rize çevreleri ile Artvin kıyılarının yağmurlu, Artvin'in iç kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Doğu Anadolu: Çok bulutlu, doğu kesimlerinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle karla karışık yağmur ve kar, Iğdır ile Şırnak çevrelerinde yağmur şeklinde olması bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu, doğusunun yer yer parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BAZI İLLERDE HAVA

Adana: Parçalı ve az bulutlu 15°C

Ankara: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu 9°C

Diyarbakır: Parçalı bulutlu 11°C

Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde kar yağışlı -1°C

İstanbul: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren yağmurlu 14°C

Muğla: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, gece saatlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 10°C

Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu 12°C

Zonguldak: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde yağmurlu 15°C (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir