• DOLAR 32.386
  • EURO 35.085
  • ALTIN 2326.429
  • ...
Batman`da "Siyer Sınavı" kayıtları devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından bu yıl 18 Şubat'ta düzenlenecek Siyer Sınavı'na başvuruların yoğun bir şekilde devam ettiğini belirten platform yetkilileri, bir kez daha son başvuru süresinin 27 Ocak olduğunu hatırlatarak, herkesi "kaybedeni olmayan" sınava kaydolmaya çağırdı.

Hz. Muhammed'in (sav) hayatını okutma, anlama ve yaşatma amacıyla "Onu Oku, Onu Yaşa" sloganıyla düzenlenecek Siyer Sınavı'nda dereceye giren 5 kişiye umre ödülü verilecek.

Umre ödülünün yanında 2 bin çeşit hediyelerin de verileceği Siyer Sınavı hazırlıklarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Peygamber Sevdalıları Platformu Batman Koordinatörlerinden Feyzi Aydın, ildeki birçok kırtasiye ve okul başta olmak üzere onlarca noktada kayıtların yoğun bir şekilde alındığını söyledi.

Aydın, "Peygamber Sevdalıları Platformu olarak her sene gerçekleştirdiğimiz Siyer Sınavı'nın bir yenisiyle daha halkımızın karşısındayız. 'Onu Oku, Onu Yaşa' temasıyla gerçekleştireceğimiz Siyer Sınavı kayıtlarımız devam etmektedir. Bu sene geçen senelere oranla kayıtlarımız daha fazladır, teveccüh artmaktadır. Batman koordinatörlüğü olarak geçen sene 22 bine yakın kayıt almıştık, bu sene sınavımıza uzun bir zaman kaldığı halde şu anda 32 binin üzerinde siyer kitabı Batman'a getirip dağıttık." dedi.

"Tüm halkımıza sınava kaydolmaları çağrısında bulunuyoruz"

Milli Eğitim Bakanlığıyla bir protokol gerçekleştirdiklerini belirten Aydın, "Milli Eğitim Bakanlığı bütün okullara Siyer Sınavı ile ilgili protokolü okullara gönderdi. Protokolümüz bütün okullarda mevcuttur. Öğrenciler rahat bir şekilde kayıtlarını yapmaktadırlar. Batman koordinatörlüğü olarak Siyer Sınavı'nın gerçekleştirilmesi ve halkımızın kaydolabilmeleri için bütün olanaklarımızı seferber etmiş durumdayız. Okullarda, kırtasiyelerde kayıtlarımız alınmaktadır. Sınavımız 18 Şubat'ta gerçekleştirilecek. Tüm halkımıza sınava kaydolmaları çağrısında bulunuyoruz. Bir an önce kayıt yaptıktan sonra siyer kitaplarını alıp okumalarını tavsiye ediyoruz. İnternet ortamında da kayıtlar yapılabilmektedir. İnternette peygambersevdalilari.com ve siyersinavi.com sitesinde kayıtlar yapılmaktadır. Kayıt yaptıktan sonra kitap temin noktalarında kayıtlarını onaylatmaları gerekir. Şimdiden sınava girecek tüm kardeşlerimize başarılar diliyoruz." diye konuştu.(M.Fatih Akgül-İLKHA) 






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir