• DOLAR 32.382
  • EURO 34.996
  • ALTIN 2325.62
  • ...
Hristiyan kutluyor sana ne oluyor?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ceylan Aktaş/doğruhaber

Neyi kutluyorsunuz hiç düşündünüz mü? Biz neyiz, ben neyim diye kendinize sordunuz mu?

Tabi ki hayır!

Sormadınız sormak da istemediniz nefsinize. Gerçeklerle karşılaşmak istemediğiniz için hep hazır cevaplara kondunuz. Kendinizi bilip de bilmezlikten geldiniz. Gören bir dilencinin üzerine yazdığı not gibi körüm!

İşte bile bile kendinize kör olmanızın tablosu...

Gelelim sorularımızın cevaplarına...

Öncelikle bir soru sorayım öyle devam edelim.

Hristiyan mısın?

Diye soru yöneltsek yılbaşı kutlayanlara, ne demek istiyorsun! Müslümanım tabii ki diye çıkışır...sadece sorduk "evet veya hayır " genel seçime oy istemedik. Eğer cevabın hayır ise ne işin var yılbaşı kutlamasında! Ne işin var milli piyango kuyruğunda! Sen evini süsleyip misafir beklerken, şeytan işlediğin günahlarından zevkle odanın başköşesinde yerini almış bile...

Soruyoruz Hristiyan kutluyor peki sana ne oluyor?

Ülkende bunca sorunlar yaşanırken, Batı devletleri haçlı ordularıyla ülkeni istila ederken, onlara karşıyım ama aynı sofradan yer içeriz mantığından başka ne iradeniz var?

Allah'u Teâlâ`nın ayeti kerimesinde buyrulur ki "kim bir kavme benzemek isterse o da onlardandır". Ve yine "kim Kur`an'ın haram saydığını kendine helal sayıyorsa o Kur`an'a iman etmemiştir." Sen nefsinin heva ve heveslerine kurban olduğun için helal, haramı ahirete bırakmış, dünyanın şatafatlı haline dalmışsın...

Sen cumadan cumaya, bayramdan bayrama, arada bir vakit namazı kılacaksın. Sonra yılbaşına özel haram işleyeceksin. Sabah olunca da belki! Pişmanlık duyma hissin uyanır da tövbeye yönelirsin ama nafile... Ne de olsa ömür uzun ilerde tövbe edersin. Kazandığın milli piyango bileti ile hayır işlersin. Hatta zulüm altındaki ülkelere yardım bile gönderirsin? Tabi bunların hepsi sadece kendini avutmandan öte bir şey değil. Yapılsa da kabul olunmaz zaten.

Müslüman mısınız diye sorsak?

Elhamdülillah tabi ki Müslümanım! O halde ne işin var Hristiyanların adetiyle? Gerçekten daha kim olduğunu bile bilmeyen bir topluluk nasıl olur da hayatını sürdürebiliyor?

Geçmişi özetlemeye lüzum yok. Yaşadığımız son günlere bakalım sadece...

Gündemimiz neydi?

Kudüs`e yapılan siyonist zulmü, İslam zirvesi kongresi, BM oylaması, OHAL süreci, darbe, darbe tutuklamaları...

Ve senin ülkendeki işbirlikçilerin onlara olan desteği... Daha da aklınıza gelebilecek sorunlar...

Sen Hristiyan bayramı kutlarken, Hristiyan senin kimliğinin dinini çoktan değiştirmiş bile... Her ne kadar dilin yok dese de amelin uymuyor bayım buna...

Kara cuma propagandasına ses çıkarmayacak, gözde AVM`lerden alışveriş yapacak, yandaş marka tutkunu olacaksın ve dini bir gününe, dini değerlerine dil uzattığı için, hakaret ettiği için %50 indirimden faydalanmak için sıraya gireceksin!

Bizler başta Kudüs olmak üzere batı zulmünün karşısında dururken, sen onların palyaço kılıklı Noel babasının peşine takılmış gidiyorsun.

Mazlum ümmet batının işgali ile mücadele ederken, sen emperyalizmin işgali altındasın ve kendini kurtarmaktan bile acizsin.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir