• DOLAR 32.541
  • EURO 34.977
  • ALTIN 2430.829
  • ...
Netanyahu karşıtı protestolar sürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İşgal devleti İsrail'deki Netanyahu karşıtı protesotlar sürüyor. Beşincisi düzenlenen "Utanç Yürüyüşü" kapsamında Tel Aviv'de bir araya gelen binler, Netanyahu'ya istifa çağrısında bulundu.

YOLSUZLUK PROTESTOSU

İsrail`de hakkında yolsuzluk soruşturması bulunan Başbakan Binyamin Netanyahu'yu binlerce İsrailli protesto etti. Protestocular Netanyahu yönetimini istifaya davet etti.

"UTANÇ YÜRÜYÜŞÜ"

Tel Aviv'de toplanan binlerce kişi "Utanç Yürüyüşü" adı verilen protesto gösterisinde bir araya geldi. Tel Aviv'in Rotschild Bulvarı'nda toplanan göstericiler, "Yolsuzluğa son", "Solcu da değiliz, sağcı da değiliz, dürüstüz" ve "Defol Netanyahu" yazılı pankartlar açtı.

"BİBİ İSTİFA"

Protestocular beşincisini düzenledikleri utanç yürüyüşünde Netanyahu karşıtı sloganlar atıldı. Yolsuzluk suçlamalarının hedefindeki isim olan Binyamin Netanyahu için "Bibi istifa et" ve "Evine dön" sloganları atılırken gösteriye yaklaşık iki bin kişinin katıldığı açıklandı.

NETANYAHU 6 KEZ İFADE VERDİ

Netanyahu, hakkındaki yolsuzluk soruşturması kapsamında polise altı kez ifade vermişti. Netanyahu'nun eşi Sara Netanyahu'nun da yolsuzluk soruşturması kapsamında ifadesi alınmıştı.

Netanyahu'nun, yolsuzluk yaptığının kesinleşmesi durumunda görevinden istifa etmek zorunda kalabileceği belirtiliyor.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir