• DOLAR 32.6
  • EURO 34.837
  • ALTIN 2502.485
  • ...
İHO EBRAR ve UKV`den ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım eli
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Merkezi Hollanda'da bulunan uluslararası yardım kuruluşu IHO EBRAR ile Adana Umut Kervanı Vakfının birlikte yürüttüğü "Çocuklar Üşümesin" projesi kapsamında, kentteki ihtiyaç sahibi öğrencilere mont ve ayakkabı yardımı yapıldı.

Şu ana kadar toplam 160 öğrenciye mont, ayakkabı ve kırtasiye malzemesi dağıtımı yaptıklarını açıklayan Adana Umut Kervanı Vakfı yetkililerinden Cevdet Dizlek, yardımların kış boyunca devam edeceğini söyledi.

Okul idareleri aracılığıyla tespit ettikleri ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına ulaşarak, yardım elini uzattıklarını belirten Dizlek, aralık ayının başında başlattıkları mont ve ayakkabı dağıtımının Yüreğir, Seyhan, Sarıçam, Ceyhan ve Karataş ilçelerindeki okullarda gerçekleştiğini ifade etti.

Bu yılın son yardımlarını Seyhan ilçesindeki Şehit Erhan Taştimur İlkokulu ile Ceyhan ilçesindeki Mercimek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine yaptıklarını ve toplamda bu okullarda 60 mont ile ayakkabı dağıttıklarını anlatan Dizlek, 2018'de de ihtiyaç sahibi öğrencilere desteklerinin süreceğini dile getirdi.

Hayırseverlere çağrıda bulunan Dizlek, tespit ettikleri daha yüzlerce ihtiyaç sahibinin olduğunu ve projeye desteklerin sürmesi halinde yardımların da devam edeceğini sözlerine ekledi. (İLKHA)














 

Bu haberler de ilginizi çekebilir