• DOLAR 32.592
  • EURO 34.809
  • ALTIN 2497.805
  • ...
Tuşba`da proje bilgilendirme toplantısı düzenlendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Tuşba ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından projelerden sorumlu okul müdür yardımcıları ve öğretmenlere yönelik 2017-2018 yılı proje bilgilendirme programı düzenlendi.

Hüseyin Çelik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu'nda düzenlenen proje bilgilendirme toplantısına Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani, Şube Müdürü Zakir Taşkın, Tuşba proje koordinatörü Yıldıray Tuncay, okul Müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Düzenlenen toplantının açılışında slayt sunumu eşliğinde projeler ile ilgili verilen bilgilerin ardından konuşma yapan Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani, "Malumunuz bilindiği üzere çağımız projeler çağıdır ve içinizde bu konuda çok iyi projeler çıkaracak arkadaşlarımın da olduğunu biliyorum. Okullarımızın projeler konusunda imkânları yeterli ve projeler konusunda daha faal ve sinerjik olmanızı bekleriz. Dönem başında yine bilgilendirme toplantıları yapmıştık. Okullarımızdaki öğrencilerimize kendi öz evlatlarımız gibi davranmamız lazım ve bu tür projelere yönlendirmemiz lazım. TÜBİTAK 12'nci Ortaokullar arası projeleri, 49'uncu Liseler arsı projeleri, bilim fuarları, Erasmus proje türleri, e twinning projeleri, ulusal ajans projeleri, Bakanlık, Valilik, Kaymakamlık, İl Milli Eğitim tarafından yapılan projelerimiz ve benzeri birçok projelerimiz var. Bu projeleri yaparak daha mutlu, sağlıklı ve başarılı bireylerin yetişmesi sağlanabilir. Akademik, sosyal, sportif ve kültürel faaliyetlerde başarılar gösteren okullarımız kutlar bol projeli günler dilerim." ifadelerini kullandığı belirtildi. (İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir