• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Star Gazetesi İlhami Işık`ın yazılarına son verdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Star gazetesi köşe yazarı İlhami Işık`ın gazetedeki yazılarına son verildi. İlhami Işık, haberi sosyal medya hesabından da paylaştı. İlhami Işık, 2019 seçimleri hakkındaki açıklamaları ile gündeme gelmişti. Işık, bugünkü “Griyi öldürmek” başlıklı yazısında Türkiye`deki siyah-beyaz ayrımı arasında bir sıkışma yaşandığını dile getirerek tahammüllü olmak gerektiğini yazmış, hatalardan dönülmesi gerektiğinin altını çizmişti.

İLHAMİ IŞIK NEDEN GÖZDEN ÇIKARILDI?

Peki, İlhami Işık`ın yazılarının sona erdirilmesi noktasına nasıl gelindi? Dün, KRT kanalındaki bir programa katılan Işık`ın 2019 seçimleri ekseninde yaptığı açıklamaların gazete yönetiminde rahatsızlığa neden olabileceği konuşuluyor. Söz konusu programda İlhami Işık, 2019 seçimlerinde şu anki tabloda AKP-MHP ittifakının yüzde 50`yi geçemeyeceğini öne sürmüştü.

KRT Haber Müdürü Çağlar Cilara`nın konuğu olan İlhami Işık, “Böyle devam ederse, bu tabloda hiçkimse açısından yüzde 50 artı 1 gözükmüyor. Bir ülkede büyükşehirleri kaybetmişseniz iktidardan gidersiniz. Kürtlerin Ak Parti`ye tercihi olmasa Ak Parti yüzde 50 artı 1`i alamaz” şeklinde konuşmuştu.

İLHAMİ IŞIK`IN BUGÜN YAYINLANAN YAZISINDA NELER VARDI?

Işık`ın bugün Star gazetesinde yayınlanan “Gri`yi Öldürmek” başlıklı yazısında ise özeleştiri, tahammüllü olmak ve hatadan dönmek konularına yapılan atıflar vardı.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir