• DOLAR 32.383
  • EURO 35.091
  • ALTIN 2326.314
  • ...
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Batman`da temaslarda bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman'da biz dizi ziyaretlerde bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Harun Karacan, ilk olarak Batman Valiliği ile Batman Belediyesini ziyaret etti. Karacan burada STK temsilcileriyle görüştü.

Yaptığı ziyaretler esnasında basına açıklamada bulunan Karacan, Batman'da yapılacak çalışmalarla bilgi aldığını ve bunları Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ileteceğini söyledi.

Karacan, "Bugün Batmandayız böyle güzel bir şehir mülkü amiri sayın valimizi ziyaret ettik. İl başkanı ve oda başkanımız, teşkilatımız ile beraber, sağ olsun Ahmet Deniz Valimizin çalışmalarını biliyoruz. Bugün kendisini ziyaret edip hem il hakkında bazı görüşlerini düşüncelerini alıp daha sonra da sivil toplum kuruluşları ile Batman ile ilgili neler yapabiliriz, nasıl hizmet götürürüz. Bölümdeki konular tamamen Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan beyefendinin huzurlarına sunacağız. Batmanda bugün STK'ndan aldığımız bilgiler, dokümanlar ve Batman ile ilgili konuları kendisine arz edip onun talimatlarını bekleyeceğiz. Yaptığımız görüşmelerden sonra elde etiğimiz veriler çerçevesinde Batman'ımıza iyi bir hizmet sunarız inşallah." dedi.

AK Parti İl Başkanlığına ve Kanaat önderlerine yapılan ziyaretlerin ardından Batman'dan ayrılarak Ankara'ya gideceği belirtildi. (Nizamettin Aşkın, M. Sait Çelik - İLKHA) 














 

Bu haberler de ilginizi çekebilir