• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2498.11
  • ...
Hırsızlık ve yan kesicilikten 2'si kadın 6 kişi yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, kentte iş yeri, oto, motosiklet ve yankesicilik hırsızlığına karıştıkları belirtilen 2'si kadın 6 şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi.

Açıklamada, GAP Mahallesinde bulunan bir işyerinden meydana gelen diz üstü bilgisayar ve bir miktar para hırsızlığını gerçekleştirdiği tespit edilen yaşı küçük bir şüpheli şahsın yakalanarak gözaltına alındığı, şahsın tamamlanan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildiği belirtildi. Yine açıklamada, Gültepe Mahallesinde bulunan bir işyerinde bulunan otonun aküsünün çalınmasını olayını gerçekleştirdiği tespit edilen yaşı küçük bir şüpheli şahsın yakalanarak gözaltına alındığı aktarıldı.

Açıklamanın devamında, "İlimiz TPAO Bulvarında iki şahıstan ele geçirilen plakasız motosikletin yapılan incelemesinde motor ve şase numarasını kazınmış olmasından dolayı okunamaz geldiği tespit edilmiştir. Yakalanarak gözaltına alınan 2 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmış, şahıslar tamamlanan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilmiştir. İki kadın şahsın toplam bin 150 TL'sini, 300 Doları, 100 Euro parası ve bir adet çeyrek altın ile bir adet küpesinin yankesicilik neticesi çalınması olayını gerçekleştirdikleri tespit edilen 2 şüpheli kadın şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır, şahıslar tamamlanan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilmiştir." denildi.

Öte yandan, bir aracın durdurularak yapılan aramasında toplam 3 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildiği ifade edilen açıklamada, konu ile ilgili olarak yakalanarak gözaltına alınan bir şüpheli şahıs hakkında adli işlem tesis edildiği kaydedildi.(M.Fatih Akgül-İLKHA) 

Bu haberler de ilginizi çekebilir