• DOLAR 32.496
  • EURO 34.956
  • ALTIN 2429.44
  • ...
"Kudüs Müslümanların vazgeçilmezidir"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ABD'nin şer planına tepki gösteren Adıyamanlılar, Müslümanların birlik olup kendi kararlarını kendileri alması gerektiğini belirterek, Kudüs'ün Müslümanların vazgeçilmezi olduğunu ifade ettiler.

Kudüs'ün Müslümanların başkenti olduğunu söyleyen Adıyamanlılar İLKHA'ya konuşarak, Kudüs'ü savunmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtileri.

"Kudüs Filistin'in başkentidir" diyen Ferhat Karakuş, "Kudüs yıllardan beri bir barış şehri olarak dünyaya çok güzel örnek olmuştur. Orası Müslümanların başkentidir, bunu kimse değiştiremez." şeklinde konuştu.

Mahmut Çetin de şöyle konuştu: "Kudüs, Selahaddin Eyyubi'nin şehridir. Biz de onun torunlarıyız. Kudüs'ü savunmak bizim görevimizdir. Kudüs tüm Müslümanların başkentidir."

Yeni Pınar Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Karakuş ise dünya Müslümanlarına çağrıda bulunarak, "Kudüs'ümüze sahip çıkalım. Kanımızın son damlasına kadar mücadelemizden vazgeçmeyelim. Kudüs bizim her şeyimizdir. Kudüs olmasa biz hiçbir zaman olamayız." ifadelerini kullandı.

Kudüs'ün siyonist işgalcilerin başkenti olmadığını vurgulayan Burak Didimbaş da "Mescid-i Aksa'nın ev sahipliği yatığı Kudüs hiçbir şekilde israilin başkenti değildir. Kudüs herkesin de bildiği gibi Filistin'in ve elhamdülillah bütün Müslümanların başkentidir." dedi.

ABD'nin şer kararı "ümmet için vahim bir durum" olarak nitelendiren Nedim Çelik ise "Ben bildim bileli Kudüs Filistin'indir. Filistin'in de olacak inşallah dualarımız onlarla." diye konuştu.

Eskisaray Mahallesi Muhtarı Mahmut Göksu da Kudüs için tüm Müslümanların bir araya gelmesi gerektiğini belirterek, Kudüs için destek istedi.

Kudüs'ün mekân olarak önemli bir konumda olduğunu dile getiren Ramazan Fidancı da  "Adem (as) bugüne kadar imanlı insanların yerleşti orada. Oraya 'israil oğulları' deniliyor ama dinlerini ifsat eden israil oğullarının değil, işgalci siyonistlerin değil Müslümanların memleketleridir. Aslında burada kendi kirli emellerini ve ifsat hareketleriyle gündem oluşturmak, yeraltı ve yer üstü zenginliklerine sahip olmaktır. Şu an istediklerini yapıyorlar, amaçlarını yürütüyorlar. Ümmeti Muhammed'in ve diğer insanların yer altı ve yer üstü zenginliklerini sömürüyorlar. Bunlara dur diyecek toplum ve bütün Müslümanlar'ın bu işe bir el atmaları gerekiyor." (Cemil Özdaş - İLKHA) 
















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir