• DOLAR 32.539
  • EURO 34.909
  • ALTIN 2431.5
  • ...
Kırsaldaki okullara kitaplık yardımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin'de "Okuluma Hayat Ver" projesiyle kırsal mahallelerde çeşitli zorluklarla mücadele eden okulların birçok ihtiyacını karşılayan Artuklu Belediyesi, şimdi de 52 okula kitaplık yardımında bulundu.

Daha önce de kırsal mahallelerdeki okulların iç ve dış boyalarını, temizliğini ve çeşitli eksikliklerini gideren Artuklu Belediyesini ziyaret eden öğretenler, Artuklu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Şakir Öner Öztürk'e bizzat teşekkür etmişlerdi.

Kırsal mahallelerdeki okulların ilçe merkezindeki okullarla aynı kalitede eğitim alması için çaba sarf ettiklerini vurgulayan Artuklu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Şakir Öner Öztürk, şunları söyledi:

"Alt yapı ve üst yapı faaliyetleriyle sınırlı kalmayarak her alanda hizmeti öngörüyor, bunun için mücadele ediyoruz. Her defasında vurguladığımız 'Sosyal belediyecilik' anlayışının önemi bu noktada ortaya çıkıyor. Bu hizmetlerin de asli görevimiz olduğunun altını çizmek istiyorum. Kırsaldaki öğrencilerimizin, İlçe merkezimizdeki öğrencilerimizle aynı kalitede ve aynı şartlarda eğitim alması için eksikliklerini gidermeye, belediyemizin imkânları dâhilinde destek olmaya devam edeceğiz. Eğitim ve öğretim yuvası okullarımız, öğrencilerimize eksiksiz olarak kucak açmalıdır. Bu sebeple kaynaklarımızın yetersiz kaldığı durumlarda sosyal sorumlulukları önemseyen kurum ve kuruluşlarında desteğini alarak hareket ediyoruz. Bu projede yanımızda olan Organize Sanayi Başkanlığımıza ve Birleşmiş Milletler Yüksek Komiserliği'ne teşekkür etmek istiyorum." (M. Salih Keskin - İLKHA)

 














 

Bu haberler de ilginizi çekebilir