• DOLAR 32.601
  • EURO 34.831
  • ALTIN 2496.078
  • ...
Umut Kervanı Tatvan'da yardımlarda bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Umut Kervanı Vakfı, Bitlis'in Tatvan ilçesinde, aralarında Suriyelilerin de bulunduğu onlarca aileye gıda yardımında bulundu.

Gerçekleştirilen yardımlara ilişkin açıklamada bulunan Tatvan Umut-Der Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Oktay, kış ayında ihtiyaç sahibi ailelerin sofralarına bir tas sıcak çorba götürebilmek için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirtti.

Oktay, "Bizler Tatvan Umut-Der olarak, aynı zamanda Umut Kervanı İnsani Yardım Vakfının bir üyesiyiz. Vakfımız, gerek yurtiçinde gerekse yurtdışında mazlum ve mağdurlara ulaşmaya çalışıyor. Bizler de bulunduğumuz ilçede tespit ettiğimiz ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırmanın çabası içerisindeyiz. Her zaman belirtiyoruz. Bizler ancak hayırseverlerimizin verdiği yardım miktarı kadar mağdur insanlara ulaştırabiliyoruz. Yine hayırseverlerimizin desteğiyle aralarında Suriyelilerin de bulunduğu onlarca aileye gıda yardımında bulunduk." dedi.

Soğuk kış günlerinde insanların daha çok yardıma ihtiyaç duyduğunu vurgulayan Oktay, hayırseverlere, ihtiyaç sahiplerine yardım yapılması için çağrıda bulundu. (Şükrü Tontaş - İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir