• DOLAR 32.533
  • EURO 34.922
  • ALTIN 2431.885
  • ...
Umut Kervanından ihtiyaç sahibi öğrencilere mont yardımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Merkezi Hollanda'da bulunan uluslararası yardım kuruluşu IHO-EBRAR ile Adana Umut Kervanı, "Çocuklar Üşümesin" projesiyle Adana'daki ihtiyaç sahibi öğrencilere mont ve ayakkabı dağıtımına başladı.

Proje kapsamında şu ana kadar toplam 100 öğrenciye mont, ayakkabı, giyim ve kırtasiye yardımı yapıldığını ifade eden vakıf yetkilileri, kendilerine desteğin gelmesi halinde daha fazla sayıda ihtiyaç sahibi öğrenciye ulaşmayı hedeflediklerini belirttiler.

IHO-EBRAR ve vakıflarının birlikte organize ettiği kış yardımları hakkında bilgi veren Adana Umut Kervanı Başkanı Abidin Serin, "Çocuklar Üşümesin' diyerek başlattığımız yardımlar çerçevesinde Yüreğir ilçesi Belören İlkokulu, Ceyhan ilçesi Mercimek İlkokulu, Karataş ilçesi Tevfik Ayser İmam Hatip Ortaokulu ile Kapı Köyü İlkokulunda okul idareleriyle birlikte fakir ve ihtiyaç sahibi öğrencileri tespit ettik. Tamamı fakir ailelerin çocukları olan 100 öğrenciye mont, ayakkabı, giyim ve kırtasiye yardımında bulunduk." diye belirtti.

Hayırseverlere çağrı yapan Serin, Adana'da tespit ettikleri daha yüzlerce ihtiyaç sahibi öğrencinin olduğunu, "Çocuklar Üşümesin" projesine desteklerin sürmesi halinde bu öğrencilere de mont, ayakkabı, giysi ve kırtasiye yardımı yapmayı istediklerini söyledi. (İLKHA)
































 

Bu haberler de ilginizi çekebilir