• DOLAR 32.523
  • EURO 34.79
  • ALTIN 2421.522
  • ...
Umut Kervanından evi yanan aileye yardım eli
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bir süre önce Batman merkeze bağlı Oymataş köyü Şeyh Çoban mezrasında ikamet eden 10 nüfuslu İbrahim Candan'ın evinde yangın çıktı. Yangın nedeniyle büyük zorluk yaşayan aileye Umut Kervanı tarafından yardım eli uzatıldı.

Evleri tamamıyla yanan ve eşyaları küle dönen Candan ailesinin evini ziyaret ederek, incelemelerde bulunan Umut Kervanı, aileye ev eşyası yardımında bulundu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Umut Kervanı Batman yetkililerinden Faysal Rüzgar, "Bir süre önce İbrahim Candan ağabeyimizin evinin yandığı haberini aldık. Tespit komisyonumuzla birlikte gelip evi yerinde inceledik. Evin tamamen yandığını ve eşyalarının küle döndüğünü gördük. Bu ailemiz için hayırseverlerden yardım desteği çağrısında bulunduk. Hayırseverlerin yardımıyla bir koltuk takımı, buzdolabı ve çamaşır makinesi ile halılardan oluşan ev eşyası yardımında bulunduk. Hayırseverlere çağrımız şudur: Bizde kayıtlı yüzlerce böyle yardıma muhtaç aile vardır. Gelin, hep birlikte onlara yardım elimizi uzatalım ve bir nebze de olsa onları sevindirelim." dedi.

Evleri yanan Candan ailesi ise kendilerine yardım elini uzatan Umut Kervanına teşekkürlerini iletti. (M. Fatih Akgül - İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir